Pust

Du puster, derfor er du!

Pusten vår speiler det som foregår i kroppen vår – våre tanker og følelser, om vi er i ro eller i bevegelse. Ved å ta kontroll over pusten vår, kan vi påvirke våre tanker og følelser, våre indre organer som hjertet og hjernen, samt våre kroppslig funksjoner, som fordøyelse og immunforsvar.

Måten du puster på påvirker deg og din helse. Å endre pustemåten din kan fremme helsen din, redusere stressnivået, gi bedre søvn og hjelpe deg til å takle vanskelige situasjoner.

Å bli bevisst ditt pustemønster er første steg på veien til å forstå hvordan din pust påvirker deg. Ved å prøve enkle pusteteknikker vil du fort kjenne hvordan et endret pustemønster påvirker din kropp, ditt sinn og videre ditt velvære.

Kurs i Pusteteknikk

Vi arrangerer med jevne mellomrom kurs i Pusteteknikk. Kursene er totalt på 6 timer, der vi gir teoretisk kunnskap om pustens betydning og trener mest på hvordan du kan endre ditt pustemønster og hvordan du kan bruke din egen pust til å styrke hele deg.

Vi tilbyr også pusteveiledning i enkle, gode pusteteknikker som er lett å trene på slik at ditt pustemønster blir endret.

Ta kontakt med Sidsel via mail: sidsel@nygivsenteret.no