Brekkestranda Fjordhotel og NY GIV Senteret inviterer til

NY GIV Weekend

en helg med avspenning, inspirasjon og påfyll

17 – 19 april 2020

Du ønskes velkommen til en helg fylt med inspirasjon og påfyll i fredfulle omgivelser i Gulen, rett ved fjorden. Bli med på en inspirerende helg for kropp og sjel, hodet og hjertet. Vi lover deg inspirerende foredrag, yoga og avspenning, treningstimer, god mat for mer energi og bedre helse, turer i vakre naturomgivelser og mye mer.

Hvorfor skal du velge denne helgen? Det finnes jo mange slike helger, så hvorfor skal du velge akkurat denne?

Jo, fordi du vil bli inspirert! Inspirert gjennom bevisstgjøring på deg selv, gode yogatimer, utfordre din styrke med Basis Ball Center Core, høre foredrag som vil gi deg inspirasjon og innsikt, lære om kosthold og ernæring og samtidig få lov å være med å lage maten selv – det vi kaller «hands on» læring!

Du vil her få muligheten til å få på påfyll selv og gi påfyll til mange andre flotte mennesker. Og ikke minst – dra inn energi i fantastiske naturskjønne omgivelser. Dette blir ditt avbrekk fra hverdagen som gir deg mulighet til å puste inn og leve fullt ut.

Mer informasjon om program og presentører for helgen 17 – 19 april 2020 kommer!

Her er presentørene som skal bidra til at denne helgen skal inspirere deg:

Sidsel Faye Warberg

Sidsel er Profesjonell Coach med over 30 års erfaring innen Fysisk aktivitet og helse og kostholdsveiledning.  Hun er Gründer av NY GIV Senteret og konseptet NY GIV Fysisk og Mental Trening. Hun har også bakgrunn i ledelse og har jobbet med Relasjonsledelse, Relasjonskompetanse- og utvikling, samt Personlig Trener og treningsinstruktør. Hun er Redcord Active Specialist og vil i løpet av helgen tilby Weak Link testing i Redcord slynger.

Som Fysisk og Mental Trener har hun fokus på bevisstgjøring for å finne tiltak for positiv endring, utvikling og vekst. Hun ønsker å bidra til å inspirere mennesker til å motivere seg selv til å finne en god balanse i livet slik at livet berikes for en selv og andre.

Tonje Bølge Tveit:

Tonje er utdannet sykepleier og har tidligere jobbet flere år på medisinsk post på sykehus.

Ble i 2016 utdannet MediYoga-instruktør og coach i stress og utbrenthet fra MediYoga International, samt kurset i MediYoga-kidz. Utdannet Restorativ yogalærer i 2019. Hun er medlem av PiYonér som tilbyr piano-yoga (musikalske yogatimer) til grupper som har behov for ekstra samspill, kultur og aktivitet.

Ved siden av å jobbe som instruktør studerer hun for å bli MediYoga terapeut- og lærer.

Tonje har praktisert ulike yogaformer i over 10 år, men de siste årene har fokuset vært på MediYoga- og Restorativ yoga. Hun har selv fått erfare virkningen av yogaens enkle, men svært kraftfulle øvelser på egen kropp og brenner for å lære teknikkene videre. Både egenerfaring og forskning viser at yoga kan være et svært godt verktøy for økt ro, helse og tilstedeværelse.

Som instruktør engasjerer hun seg for at alle skal kunne gjøre yoga. Uansett alder og livssituasjon.

Irene Laukli:

Yogainstruktør for Hot Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga og Emosjonell Yoga. Starter også på utdannelse for å bli MediYoga instruktør etter jul.

Irene begynte selv med yoga i en vanskelig periode av livet sitt for ca. 10 år siden.  Hun fant raskt ut at det var mye selvhjelp i yoga, pust og meditasjon. Det å vende blikket innover i egen kropp og gi den oppmerksomhet, lære å lytte innover til egne grenser og behov kan gi ny kunnskap som gir deg det du trenger for å gå videre. Det var likevel ikke før i 2017 at behovet for å undervise yoga videre oppstod. Det å kunne formidle yoga gir henne en unik glede, glede over å lære andre tilstedeværelse, bevegelse og å styrke egen kropp og eget sinn.

Året etter åpnet Pure Hot Yoga dørene. Irene eier, driver og underviser på studioet. I første omgang var det den aktive yogaen som fenget, men etterhvert som hun underviste så hun også at mange har behovet for roligere yoga. Kroppen trenger balanse mellom det aktive og det helt rolige. Derfor tilbyr studioet nå også timer som MediYoga og Restorative.

Mer info for 17-19/4-20 kommer

SIDSEL FAYE WARBERG

Pust inn og strekk

Våkne opp til lyden av bølger som slår mot strand og Pust inn dagen mens kroppen strekkes til å våkne litt mer og gjøre seg klar for dagen.

Mentalt Sterk

Hvis våre tanker – fra vi står opp om morgenen – var en film, hvordan ville denne filmen se ut?
Hva du tenker preger din dag, din helse, dine relasjoner, ditt liv. Det er mulig å ha en god og balansert mental helse. Gjennom bevisstgjøring av egne tanker og tankeprosesser, kan du endre det som er nødvendig. Ingen ønsker å være kontrollert av tidligere hendelser og valg som preger livet negativt. For å bedre, kan du lære deg hvordan du bevisst kan velge nye tankesett. Dette krever bevisstgjøring og vilje til endring.
Endring og forandring er noe av det vanskeligste vi mennesker møter. Men forandring og endring er uunngåelig. Det er blitt sagt at den eneste som liker endring er et spedbarn med våt bleie! En grunn til at mennesker ikke liker endring, er at man blir komfortabel og blir vant med tilværelsen. Man blir vant til jobb, venner og sosiale relasjoner, hvor man bor m.m. Og selv om det ikke et godt sted eller det beste stedet, oppleves det som greit fordi det er kjent. For å endre på noe, kreves det vilje og innsats, men uten endring blir det ingen utvikling eller fremgang.
Å endre tankemønstre er mulig. Du kan faktisk selv bestemme hva du vil tenke. Det gjør du jo allerede. Du kan endre til gode, oppbyggende tanker. Og hvordan du tenker påvirker din hjerne og i dag er det flere studier som viser at en frisk hjerne er viktig for en god helse.
«Mentalt Sterk» vil hjelpe deg å forstå bedre hvordan tankene dine påvirker dine følelser, og hvordan du kan du bruke dine tanker og følelser til å gjøre deg sterkere og ikke svakere. «Mentalt Sterk» er et lite bidrag til å hjelpe deg på veien til å endre tankemønstre. Det vil gi deg enkle verktøy å trene på – ja, trene på. Dette er akkurat som å trene en muskel.
Du kan trene deg sterk – fysisk og mentalt – du kan trene deg Mentalt Sterk!

Tilstede i eget liv

Du er den personen du ikke kommer bort fra. DU er overalt der DU går. Da er det stor fordel at du trives med deg selv, er glad i deg selv og er Tilstede i eget liv.

Vi kan lett blir dradd fra mange kanter. Mange andre mennesker, oppgaver, forpliktelser, gjøremål m.m. som tar vårt fokus. Vi kan leve mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag, mandag…. uten å være Tilstede. Vi har vel alle sagt noe som – «jeg gleder meg til når……..» (prikkene kan du fylle inn selv). Men når er når? Hva med NÅ. Er vi tilstede NÅ?

Tilstede i eget liv skal bidra til bevisstgjøring på endringer du selv må ta for være tilstede i hverdagen, og nyte det og være glad for det som hverdagen og ditt liv inneholder.

Redcord Weak Link testing

Redcord slyngetrening er en unik og effektiv form for funksjonell trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt. Dette gir gode resultater for alle som vil forbygge skade, motvirke smerte eller yte mer.

Med Redcord slynger kan du trene allsidig og overalt, hjemme, utendørs og på reise.

–        Passer for alle, uansett alder, nivå og fysisk form

–        Tidseffektivt, tren hele kroppen med få og enkle øvelser

–        Lett å tilpasse ulike treningsnivå

Redcord slyngetrening er basert på teorien om:

–        Myofascial kjeder, Nevromuskulær kontrol og funksjonell styrke

–        Lokal og global muskel systemer, core/kjerne control og funksjonell fremmende øvelser

Redcord Weak Link Testing vil vise svakheter/dysfunksjon i det muskulære systemet som kan bidra til smerter og/eller mindre kraft i muskulatur som kan føre til feilbelastninger.

Basis Ball Center Core ®

BasisBall CenterCore® er en effektiv basistime som har fokus på kjernemuskulatur, som skal sikre grunnlaget for en sterk og funksjonell kropp.

MER INFORMASJON OM PRESENTØRER OG PROGRAM KOMMER!!

Pris NY GIV Weekend:

Kr. 3.350,- pr. person for helgen i delt rom

Kr. 3.850,- pr. person for helgen i enkelt rom

Påmeldingsfrist: 31. mars 2020

Inkluderer:

  • Overnatting
  • Frokost lørdag og søndag
  • Lunsj lørdag og søndag
  • Middag fredag og lørdag
  • Alle timer, foredrag og workshops

For at påmeldingen skal bli korrekt, les følgende opplysninger: 

  1. For å melde seg på, betaler man et depositum på 750,- pr. person. Dette gjøres til kontonr. 1644.32.02009. HUSK å merke med Navn og NY GIV Weekend 17-19/4-20.
  2. HUSK å velge riktig romtype, ut i fra hvor mange deltagere som skal bo på rommet. (F. eks: 1 deltager – Enkeltrom for 1 person, 2 deltagere – dobbeltrom for 2 personer osv).
  3. Deltagerne mottar en påmeldingsbekreftelse på epost.

Avbestillingsbetingelser:

Ved avbestilling før 20 mars 2020: Tilbakebetaling av depositumet minus 250,- pr. person i administrasjonsgebyr

Ved avbestilling etter 20 mars 2020: Depositumet vil ikke bli refundert

Ved avbestilling etter 6 april 2020: Hele beløpet for helgen vil bli belastet

Påmeldingsskjema: 

Send us mail