NY GIV Weekend

Ny helg planlegges for våren 2023

Bli med på en inspirerende helg for kropp og sjel, hodet og hjertet. Vi lover deg inspirerende foredrag, yoga og avspenning, treningstimer, god mat for mer energi og bedre helse, turer i vakre naturomgivelser og mye mer.

Hvorfor skal du velge denne helgen? Det finnes jo mange slike helger, så hvorfor skal du velge akkurat denne?

Jo, fordi du vil bli inspirert! Inspirert gjennom bevisstgjøring på deg selv, gode yogatimer og PUST, høre foredrag som vil gi deg inspirasjon og innsikt, lære om kosthold og ernæring og samtidig få lov å være med å lage maten selv – det vi kaller «hands on» læring!

Du vil her få muligheten til å få på påfyll selv og gi påfyll til mange andre flotte mennesker. Og ikke minst – dra inn energi i fantastiske naturskjønne omgivelser. Dette blir ditt avbrekk fra hverdagen som gir deg mulighet til å puste inn og leve fullt ut.

Sidsel Faye Warberg

Sidsel er Profesjonell Coach med over 30 års erfaring innen Fysisk aktivitet og helse og kostholdsveiledning.  Hun er Gründer av NY GIV Senteret og konseptet NY GIV Fysisk og Mental Trening.

Hennes arbeidsfokus i dag er Coaching/Mental Trening og trening i Redcord slynge med bakgrunn som Redcord Active Specialist. Hun har også bakgrunn i ledelse og har jobbet med Relasjonsledelse, Relasjonskompetanse- og utvikling, samt Personlig Trener og treningsinstruktør.

Som Fysisk og Mental Trener har hun fokus på bevisstgjøring for å finne tiltak for positiv endring, utvikling og vekst. Hun ønsker å bidra til å inspirere mennesker til å motivere seg selv til å finne en god balanse i livet slik at livet berikes for en selv og andre.

Margrethe Skår

Margrethe Skår har jobbet som Helseveileder i 20 år. Hun veileder til bedre helse, naturlig vekt og ett sunnere kroppsbilde ved hjelp av blant annet en ny og banebrytende tilnærming utviklet av The Institute for the Psychology of Eating.

Hun har i tillegg spesialisert seg på matintoleranse, SIBO og flere andre dysbioser. Hun oppdaterer hele tiden hennes kunnskap når det gjelder kropp, mat og helse. For tiden, er hun under videreutdanning i funksjonell medisin hos Dr. Kharrazian.

Denne helgen skal hun holde 2 foredrag, samt ha workshops der man enkelt kan lære seg enkle retter å ta med seg i hverdagen.

https://margretheskar.no/

Pris for NY GIV Weekend

Pris NY GIV Weekend m/overnatting:

Pris NY GIV Weekend u/overnatting:

Påmeldingsskjema finner du nedenfor

For at påmeldingen skal bli korrekt, les følgende opplysninger: 

  1. For å melde seg på, betaler man et depositum på 750,- pr. person. Dette gjøres til kontonr. 3411.34.80558 . HUSK å merke med Navn og NY GIV Weekend 
  2. HUSK å velge riktig romtype, ut i fra hvor mange deltagere som skal bo på rommet. (F. eks: 1 deltager – Enkeltrom for 1 person, 2 deltagere – dobbeltrom for 2 personer osv).
  3. Deltagerne mottar en påmeldingsbekreftelse på epost, og restbeløpet vil bli sendt ut med forfall innen……….

Avbestillingsbetingelser:

Ved avbestilling før : Tilbakebetaling av depositumet minus 250,- pr. person i administrasjonsgebyr

Ved avbestilling etter : Depositumet vil ikke bli refundert

Ved avbestilling etter : Hele beløpet for helgen vil bli belastet

Program for helgen

Fredag

Program Lørdag 

07:30 – 8:15 – Yoga

08:30 – 09:30 – Frokost

09:45 – 10:45 – «Mentalt Sterk» – Foredrag med Sidsel

11:00 – 12:00 – «Sunnere Tarm – Sunnere kropp» – Foredrag med Margrethe

12:00 – 13.30 – Lunsj

13:30 – 15:00 – Valg av uteaktiviteter med Jeanette og Mona

15:30 – 16:30 – Matlaging workshop med Margrethe. Maks 8 pers. Påmelding

15:30 – 16:30 – Mentalt Sterk workshop med Sidsel. Påmelding.

16:45 – 17.30 – Yoga

19:00 – Middag

Program søndag 

07:30 – 08:15 – Earlybird

08:30 – 09:30 – Frokost

09:30 – 10:15 – Yoga

10:30 – 11:30 – IBS eller IBS + SIBO? – Foredrag med Margrethe

11:45 – 12:30 – «Tilstede i eget liv» – Foredrag med Sidsel

12:30 – 14:00 – Lunsj

14:00 – 15:00 – Matlaging workshop med Margrethe. Maks 8 pers. Påmelding

14:00 – 16:00 – Uteaktiviteter med Jeanette og Mona

SIDSEL FAYE WARBERG

Mentalt Sterk

Hvis våre tanker – fra vi står opp om morgenen – var en film, hvordan ville denne filmen se ut?
Hva du tenker preger din dag, din helse, dine relasjoner, ditt liv. Det er mulig å ha en god og balansert mental helse. Gjennom bevisstgjøring av egne tanker og tankeprosesser, kan du endre det som er nødvendig. Ingen ønsker å være kontrollert av tidligere hendelser og valg som preger livet negativt. For å bedre, kan du lære deg hvordan du bevisst kan velge nye tankesett. Dette krever bevisstgjøring og vilje til endring.
Endring og forandring er noe av det vanskeligste vi mennesker møter. Men forandring og endring er uunngåelig. Det er blitt sagt at den eneste som liker endring er et spedbarn med våt bleie! En grunn til at mennesker ikke liker endring, er at man blir komfortabel og blir vant med tilværelsen. Man blir vant til jobb, venner og sosiale relasjoner, hvor man bor m.m. Og selv om det ikke et godt sted eller det beste stedet, oppleves det som greit fordi det er kjent. For å endre på noe, kreves det vilje og innsats, men uten endring blir det ingen utvikling eller fremgang.
Å endre tankemønstre er mulig. Du kan faktisk selv bestemme hva du vil tenke. Det gjør du jo allerede. Du kan endre til gode, oppbyggende tanker. Og hvordan du tenker påvirker din hjerne og i dag er det flere studier som viser at en frisk hjerne er viktig for en god helse.
«Mentalt Sterk» vil hjelpe deg å forstå bedre hvordan tankene dine påvirker dine følelser, og hvordan du kan du bruke dine tanker og følelser til å gjøre deg sterkere og ikke svakere. «Mentalt Sterk» er et lite bidrag til å hjelpe deg på veien til å endre tankemønstre. Det vil gi deg enkle verktøy å trene på – ja, trene på. Dette er akkurat som å trene en muskel.
Du kan trene deg sterk – fysisk og mentalt – du kan trene deg Mentalt Sterk!

Tilstede i eget liv

Du er den personen du ikke kommer bort fra. DU er overalt der DU går. Da er det stor fordel at du trives med deg selv, er glad i deg selv og er Tilstede i eget liv.

Vi kan lett blir dradd fra mange kanter. Mange andre mennesker, oppgaver, forpliktelser, gjøremål m.m. som tar vårt fokus. Vi kan leve mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag, mandag…. uten å være Tilstede. Vi har vel alle sagt noe som – «jeg gleder meg til når……..» (prikkene kan du fylle inn selv). Men når er når? Hva med NÅ. Er vi tilstede NÅ?

Tilstede i eget liv skal bidra til bevisstgjøring på endringer du selv må ta for være tilstede i hverdagen, og nyte det og være glad for det som hverdagen og ditt liv inneholder.

Tidspunkt for foredragene vil bli spesifisert på timeplanen.

MARGRETHE SKÅR

Sunnere tarm Sunnere kropp

I dette foredraget vil du lære om tarmens sentrale rolle for god helse. Vi skal innom tema som blant annet matintoleranse og lekk tarm.

Vi ser også på andre viktige faktorer for god tarmhelse, som ikke handler om mat. Om du allerede kan mye om tarmstyrkende mat, har opplevd at det gjør godt for kroppen, men synes det er vanskelig å holde?

Få tipsene som hjelper deg til å forstå hvorfor du tar de matvalgene du gjør.

Du vil i tillegg få tips til hva du kan gjøre for å styrke kommunikasjonskanalen mellom hjerne og tarm.

IBS eller IBS + SIBO ?

60% av de som har IBS har også SIBO. I dette foredraget vil du lære om koblingen mellom IBS og SIBO. Du vil også lære om SIBO vennlig kosthold, underliggende årsaker og hva du kan gjøre med det.

Workshops

Margrethe vil også i løpet av helgen holde workshops der man selv kan være med å lage maten selv. Antall pr. workshop er maks 6 personer.

Timene vil bli spesifisert på timeplanen.

Påmeldingsskjema: 

Send us mail

Click here to add your own text

Click here to add your own text