Mental Trening/Coaching

Et ordspråk sier – «Et lykkelig hjertet gir god helse»

En god latter er en av de meste effektive kurer som finnes – helt naturlig og uten bivirkninger. Latter senker nivåene av stresshormoner kortisol og adrenalin og hever nivåene av velværehormonene. Latter gjør at du konsentrerer deg fullt og helt om øyeblikket. Latter hjelper deg til å se ting fra et annet perspektiv, «å sette ny ramme» på ting, og føle takknemlighet og se negative ting i et mer positivt lys. Det finnes ikke én negativ ting som latter kan gjøre med kroppen din eller sinnet ditt.

Venn deg til å være glad og le i stedet for å være vanemessig bekymret. Når du ler, bremses som sagt produksjonen av stresshormoner, og du blir mindre stresset. Latter styrker også immunforsvaret, beskytter hjertet og gir generelt bedre helse. Ti gode lattersalver tilsvarer en god aerob treningsøkt og er det beste midlet mot stress.

En hjertelig latter kan:

        Dempe stress

        Senke blodtrykket

        Heve humøret

        Styrke immunforsvaret

        Forbedre hjernefunksjonen

        Beskytte hjertet

        Knytte kontakt mellom deg og andre mennesker

        Utløse umiddelbar avspenning

        Gi deg en følelse av velvære

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *